Hårdeler

FOR HJELP VED HÅRTAP

KVINNER OG MENN

Vi tilbyr hårdeler til både kvinner og menn. Høy kvalitet - Moderate priser

Hårdeler for kvinner og menn

Kom gjerne innom vår salong for å se og prøve.


Velkommen til  fortrolig og konfidensiell prat i vårt private konsultasjonsrom, samtidig som du kan få se og prøve de ulike alternativene.


Vi tilbyr hårerstatning i både ekte hår og av kunsthår, og vil hjelpe deg slik at du velger riktig, både med tanke på kvalitet, komfort og ditt behov.


Det er viktig for oss at ditt valg av hårsystem skal gi deg større velvære og frihet. Vi  vil derfor ikke forplikte deg ved å inngå kontrakt med oss. Hos oss skal du alltid stå fritt til å velge om du vil fortsette   med hårsystemet du har begynt med, eller om du vil gå over til et nytt  - enten hos oss eller hos noen andre.  Og selvsagt skal du ikke tape på dette, og det er grunnen til at vi holder samme  lave pris -enten du kjøper  èn eller ti hårdeler.


Da det høsten 2017 ble behov for ny forhandler av de populære hårdelene fra Tony Owens i Bergen, inngikk vi samarbeid med AS Høyer, og kan nå ønske alle som trives med disse hårdelene velkommen til oss.  All informasjon   om farge og kvalitet  er lagret hos Høyer, og du kan derfor være trygg på at du får den samme hårdel du er vant med.


Priseksempel:

1 stk. hårdel  fra  Tony Owens "Hair for Life" inkludert klipp og montering kr 4600,-

Service etter ca 4 uker - 6 uker som inkluderer vask, klipp og spesial hodebunnspleie kr 800,-

 

PARYKKSPESIALISTEN

NÅR DIN TRIVSEL ER VIKTIG

ADRESSE

Parykkspesialisten

Inn samme dør som natureSQ AS

Damsgårdsveien 50

5058 Bergen


Tlf. 55295412 

salong@parykkspesialisten.no

FØLG OSS GJERNE

Copyright © All Rights Reserved