Hos oss

EN TOPP MODERNE HÅRDEL OG PARYKKSALONG

I mars 2017 åpnet vi en ny avdeling i et nyoppført, smakfult lokale i Solheimsviken. Her finner du et topp moderne hårstudio hvor du selvsagt får samme gode service og kvalitet vi er kjent for. Vi har et stort og variert utvalg av parykker, hårdeler og hodeplagg - i tillegg tilbyr vi medisinsk tatovering og permanent makeup. (arrkamuflasje, areola/brystpigmentering, øyenbryn, eyeliner og lipliner). Du finner oss i Damsgårdsveien 50,  inn døren til natureSQ økologisk frisør og velvære. Velkommen!

Timebestilling:  tlf 55295412 eller benytt skjema her: kontakt

Stort utvalg parykker i Bergen

Parykker og hårdeler


Vi har Vestlandets største hårerstatningutsalg. Vårt store lagerførte utvalg inneholder moderne parykker og hårdeler av høy kvalitet. Du kan velge blant modeller av ekte hår og av kunsthår.


I vårt showroom er våre bestselgere utstilt, her kan du også se de mest populære fargevariantene.

Stort utvalg hodeplagg

Hodeplagg


Vi har alltid et stort utvalg hodeplagg av både bambus og bomull  i komfortable passformer - mange farger og modeller.


Kom gjerne inn og se hva vi har, men det beste er om du bestiller time - da reserverer vi ditt personlige prøverom og vi kan hjelpe deg på beste måte.

Kosmetisk tatovering

Kosmetisk tatovering


Vi tilbyr også permanent makeup og medisinsk tatovering som øyenbryn, permanent lipliner, eyeliner, arrkamuflasje, brystvorterekonstruksjon m.m.


Vårt utstyr er topp moderne og våre behandlere er sertifisert etter høyeste Europeiske standard i både mikropigmentering og microblading. Dette betyr at du kan få din kosmetiske tatovering helt etter ditt ønske.

Tatovering av areola
Tatovering av bryn
Tatovering av eyeliner

ADRESSE

Parykkspesialisten

Inn samme dør som natureSQ AS

Damsgårdsveien 50

5058 Bergen


Tlf. 55295412 

salong@parykkspesialisten.no

FØLG OSS GJERNE

Copyright © All Rights Reserved