Parykkspesialisten
Parykker

Basic 

Et lite utvalg fra Basic kolleksjonen har utallige modeller og farger, parykkene har høy kvalitet men er allikevel prisgunstig. Disse parykkene passer for deg som skal bruke parykk for en kort periode, av og til eller i en spesiell anledning. Basic parykkene er designet på en måte som gjør at de er enkelt å ta på og vedlikeholde, selv for nybegynnere. Og alle parykkene fra basic kolleksjonen kan selvsagt leveres i en rekke farger, spesialtilpasses og klippes etter dine ønsker.

Moteparykker

Hårbekledning

Medisinske parykker

Kunsthår

Priser fra kr 5500,-

Luksus 

Parykkene i Luksus kolleksjonen er av de ypperste som finnes på markedet. Disse parykkene har en komfort som gjør at du nærmest vil oppleve de som ditt eget hår. Kolleksjonen inneholder ulike modeller som gjør at enten du er nybegynner eller erfaren parykkbruker kan finne din favoritt. Her er bare noen av modellene, vi har enda flere i vårt studio. Alle parykkene leveres i en rekke populære standardfarger, og om du vil ha din egen unike farge så farger vi som du ønsker. Parykkene i luksus kolleksjonen vil spesialtilpasses, klippes og formes personlig til deg.

Mix ekte hår og kunsthår

Ekte hår 

Moteparykker

Medisinske parykker

Livsstil

Priser fra kr 10300,-

Spesial design

Om du ønsker, eller har bruk for parykk med spesiell størrelse, fasong, bunn eller farge så kan vi lage denne til deg. Parykker med spesialdesign passer for barn og voksne som opplever hårtap som følge av cellegift eller alopecia, og som ikke finner passende parykk på markedet - eller for deg som vil ha en parykk som er skreddertilpasset din stil og din identitet. 

Leveringstid på spesialdesign avhenger av ditt valgte design. Farge design: fra 1 uke 

Størrelse, lengde, materiale: fra 2 uker. 

Parykkspesialisten

Studio Stella Polaris

Hairstyle by Studio Stella Polaris skal være et kvalitetsmerke, også for deg som har mistet håret. I salongen har vi eget showroom med stort utvalg av parykker og hårdeler. Her kan du velge parykker og hårbekledning med hårkvalitet som din egen, og få tilbake din personlighet, identitet og stil.


Showrommet inneholder det ypperste av kvalitetsprodukter vi har funnet på markedet, fordi avdelingen kun er tilgjengelig ved timebestilling,

så får du showrommet helt for deg selv - og kan i fred og ro studere, og med god hjelp vår parykkspesialist får du teste ut og prøve til du finner den perfekte parykken for deg.


Vi starter alltid med en uforpliktende konsultasjon for, sammen med deg, å finne den beste løsningen. Du får se og prøve alt du måtte ønske fra vår kolleksjon, samtidig som vi gir våre anbefalinger og du får dine spørsmål besvart. Om du har legeerklæring så kan denne brukes hos oss.


Avdelingen og showrommet er kun tilgjengelig ved timebestilling, men du trenger ikke henvisning

- alle som ønsker seg hårerstatning eller hårbekledning er velkommen til å bestille time for uforpliktende konsultasjon.


Du kan bestille via Studio Stella Polaris onlinebooking, kontaktskjema eller telefon 47171791 (tastevalg 2)