Parykkspesialisten
Extensions

Extensions, så unike som deg!


Den usynllige forskjellen, hairextension. Vi tror at extensions er like spesielle som kvinnen som bærer dem. Vårt system, Platinum Seamless ble utviklet til å være så unik ved å unngå et «one-size-fits-all» system, og ble derfor laget som et komplett system med en rekke monteringsmetoder, som kan "skreddertilpasses" alle hår, typer og livsstil.


Tape extensions

"Skreddersydde"  løsninger

Platinum Seamless er de første, og eneste som lager extensions som er like unike som deg. Med flere metoder for montering gjør Platinum Seamless til et enkelt og trygt alternativ for alle.


Selv om håret ditt er fint, grovt eller kjemisk behandlet - enten du trener, elsker stranden, gjør yoga eller har en aktiv livsstil - med Platinum Seamless får du optimale extensions som er spesialtilpasset ditt hår og din livsstil.


Alltid skadefritt resultat

Vi tilbyr fullt tilpassede volum og forlengelser for alle hårkvaliteter, typer og livsstil.


En perfekt mach

Vårt innovative, tosidige fargesystem lar deg perfekt matche hårfarge fra rot til tupp.

SOLID | BLENDED | HIGHLIGHTED | OMBRÉ | FASHION COLORS


Den usynlige forskjell

Platinum Seamless Extensions er laget av det fineste Ekte Virgin Remy hår, og er klippet fra individuelle fletter.   Platinum Seamless kommer i 8 og 4 cm brede stykker med de mykeste, glatteste, tynneste og mest behagelige tape extensions på markedet. Du kan velge i 4 ulike lengder: 50/55 cm, 45 cm, 40 cm og 30 cm

- og  kvaliteten er selvsagt kun Superior.


Våre unike fargede limbånd kommer i forskjellige farger for usynlig montering og naturlig blending fra røtter til tupper.
Vi har agenturet på Platinum Seamless i Scandinavia. www.platinumseamless.com

Ta kontakt om du ønsker å bli forhandler. henny@parykkspesialisten.no